Shokkelo 2023
Tämän vuoden shokkelossa tutustutaan Metsiin.


Shokkelossa pidetään perinteitä yllä, joten aiemmilta vuosiltakin tutut kasvinistutus- ja mikroskopointipisteet järjestetään jälleen. Lapset pääsevät istuttamaan oman kasvin, jonka saa päivän päätteeksi viedä mukanaan kotiin. Mikroskoopeilla taas pääsee tutkimaan pientä ja ihmeellistä mikromaailmaa. Tervetuloa myös tutustumaan kartanon kivikokoelmiin! Kivikokoelmien lisäksi geologit järjestävät muutakin ohjelmaa. 

Tänä vuonna alueelta löytyy myös pelle, keppihevosrata, potkumopoja, boffausta ja kaverikoirat. Kaverikoirat ovat paikalla klo 12 -14. 

Shokkelon huoltojoukot sekä Play Cafen kahvikärry myyvät virvokkeita ja pientä purtavaa koko päivän, joten nälkä ei pääse yllättämään ketään. Play Café leikkipuistokahvila tarjoilee juhlakansalle suolaiset ja makeat vappuherkut. Valikoimista löytyy mm. perinteiset vappumunkit ja korvapuustit, bagelit sekä kuumat ja kylmät juomat. Varaathan mukaasi käteistä tai valmistaudu maksamaan käyttäen MobilePay:tä. Päihtyneenä esiintyminen on Shokkeloalueella kielletty, tapahtuma on lapsia varten! Paloturvallisuuden vuoksi myös tupakointi puutarhan alueella on kielletty. Yleisen turvallisuuden vuoksi vaaralliset esineet ovat kiellettyjä ja myös lemmikkieläinten tuominen alueelle on kielletty. Kielto ei koske opas- ja avustajakoiria. Huomioithan myös, että lapset ovat tapahtumassa vanhempien vastuulla.

Shokkeloradan tarina:

Tervetuloa perheinenne Kumpulaan! Vietetään yhdessä iloinen vappu!