Shokkelo 2019
Tämän vuoden shokkelossa tutustutaan jääkauden maailmaan.


Shokkelossa pidetään perinteitä yllä, joten aiemmilta vuosiltakin tutut kasvinistutus- ja mikroskopointipisteet järjestetään jälleen. Lapset pääsevät istuttamaan oman kasvin, jonka saa päivän päätteeksi viedä mukanaan kotiin. Mikroskoopeilla taas pääsee tutkimaan pientä ja ihmeellistä mikromaailmaa. Tervetuloa myös tutustumaan kartanon kivikokoelmiin! Lapset voivat tuoda oman kiven tai fossiilin asiantuntijoiden määritettäväksi.


Shokkelon huoltojoukot myyvät virvokkeita ja pientä purtavaa koko päivän, joten nälkä ei pääse yllättämään ketään. Varaathan mukaasi käteistä, sillä käytössämme ei ole kortinlukulaitteita. Päihtyneenä esiintyminen on Shokkeloalueella kielletty, tapahtuma on lapsia varten! Paloturvallisuuden vuoksi myös tupakointi puutarhan alueella on kielletty. Yleisen turvallisuuden vuoksi vaaralliset esineet ovat kiellettyjä ja myös lemmikkieläinten tuominen alueelle on kielletty. Kielto ei koske opas- ja avustajakoiria. Huomioithan myös, että lapset ovat tapahtumassa vanhempien vastuulla.


Tervetuloa perheinenne Kumpulaan! Vietetään yhdessä iloinen vappu!Vuoden 2019 Vappushokkelon radan tarina julkaistaan lähempänä tapahtumaa